KlinikSupport Menu

För tandläkare som vet vad de gör.

Det handlar om att på kort tid leverera ett perfekt resultat till en rimlig kostnad på ett bekvämt sätt. 

Arbetet på den moderna kliniken utvecklas snabbt och det på många olika sätt. Det gäller naturligtvis inte minst metoder och själva hantverket; de behandlingar som erbjuds patienterna är många gånger fler och effektivare. Här driver forskning, utbildning och de praktiserande tandläkarna på och den medelålders patient som kliver in i en klinik idag ser något helt annat än vad han eller hon såg hos folktandvården på 70-talet.

Men ofta nog är det de inte ser precis lika dant som för 40 år sedan, nämligen administrationen och organisationen. Här ligger också skillnaden mellan en lysande klinik och en lysande lönsam klinik.

Här ligger det vi kan hjälpa dig med. Om du vill och kan.


...en lösning för hela kliniken


Den moderna kliniken arbetar parallellt med olika behandlingar. Tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister har inte längre en fast plats att arbeta med utan cirkulerar mellan behandlingsrummen och patienter. Det gör att behovet av smidiga och flexibla lösningar blir allt större och en del av de lösningarna finns att hitta i digitala system av olika slag. Med rätt digitala system blir nämligen arbetet platsoberoende, gör investeringar i utrustning mindre och arbetet med administration enklare, snabbare och billigare.

Det är just det vi kan hjälpa dig med. Om du vill och kan.

 

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Skicka ett mail till  info@kliniksupport.se så hör vi av oss för att boka ett möte.

Integritetspolicy

Integritetspolicy för Kliniksupport Sverige AB kunder

Ladda hem här